Новини

Виставка “Великодні композиції”

Відчути дух прийдешнього свята, поринути в атмосферу краси, естетики, захвату, неймовірного позитиву та натхнення мали можливість організатори та відвідувачі виставки «Великодні композиції», що є традиційною в коледжі. Захід об’єднав талановитих викладачів та студентів, які демонстрували свій творчий потенціал в писанкарстві, вишивці, декоративно-ужитковому мистецтві.
Мистецтвом вишивки, колекціями вишиванок, родинними надбаннями, ділилися Булах І.І., Демченко Н.А., Сухина І.М., Зінцова С.В., Нетудихата О.А., Шиманська О.В., Солдатова С.О. Для кожної з них вишивка – частина життя, не просто оздоба чи прикраса, а оберіг, символ родини, сім’ї. Вражали красою вишиті рушники, сорочки, сукні, серветки, картини, скатертини тощо.
Створені студентами Великодні композиції створювали атмосферу особливої урочистості, глибокого шанування свята Воскресіння Христа. Щорічна виставка долучає молодь до вивчення звичаїв українського народу, сприяє вихованню національно-патріотичних почуттів, гордості за свою країну, рідний край, надає можливість виявити свою індивідуальність, розкрити обдарування, виявити творчий потенціал.
Не забули викладачі та студенти коледжу і про тих, кому свято Світлого Воскресіння Христа доведеться зустрічати далеко від родинної оселі, на передовій. Захисникам зібрали святковий великодній кошик з запашними пасочками, смаколиками, іншими продуктами харчування.

04 04 2018 08

04 04 2018 09

04 04 2018 10