Новини

Національний урок пам’яті

Українська держава та громадськість приділяє велику увагу вивченню історії Голокосту та інших геноцидів, формуванню в українському суспільстві атмосфери толерантності, міжнаціональної та міжрелігійної злагоди та порозуміння.

Річниця трагедії Бабиного Яру – це привід не тільки згадати жертв війни та Голокосту, але й вшанувати героїв опору нацизму, виховувати молодь на прикладах взаємоповаги між народами, духовного подвигу заради рятування життя людей.

Сьогодні 29 вересня до 80-х роковин трагедії Бабиного Яру у школах і навчальних закладах України пройшов Національний урок пам’яті. Його провів Меморіальний центр Голокосту «Бабин Яр» спільно з Міністерством освіти і науки України. Студенти нашого навчального закладу також долучились до Уроку з сумом та болем згадуючи про ту страшну трагедію.

Як підсумок проведеного заходу вселяє надію рішуча налаштованість нашої молоді протистояти фактам будь-якої дискримінації та зневаги до людської гідності, зазіханням на права людей і, особливо, права на життя.

29 09 21 01

29 09 21 02

29 09 21 03

29 09 21 04

На фото: Студенти та викладачі коледжу під час Національного  уроку пам’яті