Новини

GLOBAL MONEY WEEK

КОЛЕДЖ ПРИЄДНАВСЯ ДО GLOBAL MONEY WEEK

В Україні триває другий тиждень святкування Всесвітнього тижня грошей. З 22 по 28 березня по вищих навчальних закладах усієї країни відбуваються просвітницькі заходи з фінансової обізнаності для студентів.

“Бережіть себе, бережіть свої гроші!” – це офіційна тема Global Money Week у 2021 році.

Всесвітній тиждень грошей (Global Money Week) – не тільки чудова можливість підвищити фінансову грамотність населення, але й продемонструвати майстерність викладачів вищих навчальних закладів.

25 березня 2021 року у якості тренерів з фінансової грамотності викладачі циклової комісії обліково-фінансових та економічних дисциплін Булах І.І. та Шиманська О.В. приєдналися до Всесвітнього тижня грошей – щорічної міжнародної інформаційної кампанії, що включає заходи на фінансову тематику для дітей та молоді. Викладачі задля підвищення фінансової обізнаності молодого покоління підготували та провели для студентів групи Ф-28 економічного відділення цікавий навчально-розважальний захід у вигляді фінансової гри «Найрозумніший знавець фінансової грамотності».

Використання сучасних інформаційних та цифрових технологій під час дистанційного навчання дають можливість долати перешкоди та труднощі організації навчального процесу в умовах пандемії та можливість долучити студентів нашого коледжу до цікавих, насичених, розвиваючих просвітницьких заходів, що дозволяють як узагальнювати раніше отримані знання під час навчання в коледжі, так і розширювати та поглиблювати їх. Захід пройшов у формі захоплюючого онлайн-змагання між студентами, в ході якого вони у різних раундах вирішували поставлені перед ними завдання та заробляли призові гроші. Після усіх пройдених раундів при проведені підрахунків зароблених коштів переможцем гри було визначено Коротюк Наталію. Вітаємо нашого переможця!

Впевнені, що проведення таких заходів стане гарною традицією і знайде продовження в інших проєктах викладачів нашого коледжу!

25 03 21 02

25 03 21 01

25 03 21 03