Новини

Засідання атестаційної комісії коледжу

14 березня  2019 року відбулось засідання атестаційної комісії під головуванням директора коледжу Віталія Володимировича Кужеля. 

Атестація педагогічних працівників коледжу у 2018/2019 навчальному році проходила  відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України. При атестації також були застосовані окремі статті нового Закону «Про освіту», стосовно організації та проведення атестації педагогічних працівників. Зокрема, стаття 50 Закону України “Про освіту” визначає атестацію педагогічних працівників як систему заходів, спрямованих на всебічне та комплексне оцінювання педагогічної діяльності педагогічних працівників.

Викладачі закладу, що атестуювалися представили результати своєї педагогічної діяльності протягом 5-ти років у вигляді методичних доробок, публікацій у фахових виданнях, участі у конференціях різного рівня та інше.

Слід відмітити відкритість та колегіальність, гуманне та доброзичливе ставлення атестаційної комісії до педагогічних працівників, які атестувалися; повноту, об’єктивність та системність наданої характеристики педагогічної діяльності в міжатестаційний період.

У підсумку засідання комісії голова атестаційної комісії Віталій Володимирович привітав викладачів з успішною атестацією та подякував за плідну та результативну роботу.

15 03 19 01

15 03 19 02

15 03 19 03