Новини

Успіхів в дорослому житті

Дорогі випускники!

Для вас настала важлива мить прощання із рідним коледжем. Навчальним закладом, в якому ви отримали омріяну професію, збагатилися новими знаннями та набули неоціненного практичного та життєвого досвіду. Надалі в кожного з вас своя дорога в житті, своя професійна діяльність. Та пам’ятайте, що саме завдяки випускникам-аграріям Україна буде розвиватися як потужна аграрна держава, тому, бажаємо вам вдалої реалізації отриманих фахових знань, умінь та навичок! Примножуйте та удосконалюйте їх відповідно до сучасних вимог у процесі професійної реалізації, любіть святу українську землю, працюйте на ній з задоволенням та любов’ю!

Кожного з вас попереду чекає незвідана дорога життя, добрі вчинки і переживання, радісні хвилини, нові відкриття і перемоги. Як ваш куратор та від імені великої сім’ї наших викладачів бажаю вам впевненості у власних силах, вагомих здобутків у достойних справах, благополуччя, завзяття, нових вражень і звершень, щасливого і світлого майбутнього, яскравих успіхів!

Щастя вам, добра, любові, міцного здоров’я, натхненної творчої праці, успішного здійснення всіх планів і задумів!

Шановні випускники! Ставте високі цілі та досягайте їх, підкорюйте нові вершини знань, будьте справжніми патріотами та сміливо йдіть до здійснення заповітних мрій!

Зі святом, дорогі друзі! Щасти Вам!

Т.Ковтун куратор групи М 41

Фотоспогади років навчання:

26 06 20 08

26 06 20 09

26 06 20 10