Новини

Ми вдячні нашим воїнам та волонтерам

Наші щирі вітання та безмежна вдячність воїнам-захисникам та волонтерам!

5 та 6 грудня – знакові дати в українському календарі та нашій історії! Міжнародний День Волонтера та День Збройних Сил України.

Особлива нагода вкотре подякувати та висловити безмежну шану тим, хто має велике серце та палку любов до України та її народу! Українські воїни та волонтери – це титани,  на яких тримається наша стійкість!

Сьогодні – час відзначити їхню неймовірну самовідданість та безмежну любов до нашої країни. Їх робота та  боротьба надихають. Тому студентами та педагогами  ВСП «Уманський фаховий коледж технологій та бізнесу Уманського НУС» була організована тепла зустріч з українським воїном-добровольцем Артемом Кузьмаком та відомим волонтером-керівником благодійної організації  Благодійного фонду « Переможний шлях 777» Іваном Кузьменком.

Зустріч була теплою та зворушливою і попри сумні теми та реалії, які обговорювались запрошеними та присутніми – знайшлося місце і пісні, і поезії, що надихає, і звичайно подарункам, які вдячні студенти та викладачі придбали та передали для наших захисників  – глобальну супутникову систему Starlink, яка забезпечує високошвидкісний широкосмуговий супутниковий доступу в Інтернет.

 Зі щирими побажаннями добра, Миру та Божої опіки всім, хто допомагає та боронить нашу землю! Разом до Перемоги!

Нехай кожен ваш крок буде наповнений вдячністю та радістю.

Віримо, що ваша робота принесе багато нових перемог та можливостей.

05 12 23 01

05 12 23 02

05 12 23 03

05 12 23 04

05 12 23 05

05 12 23 06