Новини

Інтелектуальна вікторина “Золотий ОЛІМП”

Гроші ˗ це один з найважливіших витворів людського суспільства.

Вони здавна  приваблювали людей, викликаючи масу різних емоцій, але точно не залишали байдужими.  Як і більшість людських винаходів, гроші – це велике добро та велике зло водночас. Вони буквально пронизують усе наше щоденне життя. Гроші не залишають байдужим нікого, і навряд чи можна знайти людину, яка була б задоволена тим, скільки грошей вона має і як їх використовує.  Але в гонитві за численними статками, люди часто забувають,  що гроші є благом,  лише тоді коли вони служать людині, а не навпаки.

         26 березня 2019 року в рамках  Всесвітнього тижня грошей (Global Money Week) викладачами  Деркач Т.А., Ільчук М.Я.  зі студентами груп Ф38 та Б39 проведено інтелектуальну вікторину «Золотий ОЛІМП».

         Сходження до вершини (як і у справжніх альпіністів) було не завжди простим, але цікавим та захопливим. Під час подорожі студенти спробували з’ясувати, чи дійсно гроші  така важлива частина нашого життя, чи все ми знаємо про їх існування, і мабуть найголовніше – визначили своє ставлення до цієї  найзагадковішої економічної категорії.

         В результаті напруженої  боротьби перемогла дружба!

26 03 19 01 

26 03 19 02