Новини

Концерт – вистава

Концерт – вистава до Дня працівника сільського господарства «Казка «Ріпка»»

В рамках роботи декади циклових комісій спеціальних технічних та природничо-наукових і профілюючих технічних дисциплін в актовій залі коледжу, з нагоди свята Дня працівників сільського господарства,відбувся святковий концерт. З вступним вітальним словом до всіх присутніх звернувся директор коледжу Кужель В.В. Він наголосив на тому, що в усі часи, напружена хліборобська праця була і залишається визначальною складовою розвитку держави та запорукою її процвітання.
Свято відбувалося в стилі українського фольклору, кожен глядач поринув в атмосферу святкового дійства, яке увібрало в себе і святковість, і колорит. Це було тимчасове переселення в інший, небуденний світ, сповнений шуму, народних пісень, запальних танців та надзвичайних пригод. Таке дійство відбулося під керівництвом режисера-постановника Мушкевич Л.В. і хореографа Орловської А.О. за участю студентів, викладачів та працівників коледжу.
На останок, із словами подяки до всіх присутніх ще раз звернувся директор коледжу, який звернув увагу всіх присутніх на те, що наша країна багата не лише родючими чорноземами, але й талантами!

16 11 18 07

16 11 18 08

16 11 18 09

16 11 18 10

16 11 18 11

16 11 18 12