Новини

Microsoft Word від «А» до «Я»

Нині робота з діловою документацією на комп’ютері стала стандартом. Так, за оцінками спеціалістів, в останні роки 96% усієї документації в розвинутих країнах виконувалось в електронній формі, 3,5% — у друкованій (на друкувальній машинці) і лише 0,5% — у рукописній. Для порівняння: двадцять років тому на електронну форму припадало лише 8% усієї документації. Більше того, за статистикою, останнім часом близько 35 відсотків персональних комп’ютерів по всьому світу використовувалися лише для оформлення текстових документів. Тому не дивно, що текстовий редактор — це одна з найважливіших комп’ютерних програм, якою має володіти кожна освічена людина. Одним з найпоширеніших текстових редакторів є Microsoft  Word.

Викладач комп’ютерних дисциплін Кужель Вол. Віталійович провів комбіноване заняття в групі Ф28 економічного відділення на тему «Microsoft Word від «А» до «Я» з дисципліни «Інформатика та комп’ютерна техніка». На якому студенти  навчились створювати та впорядковувати документи, працювати з текстом, таблицями, зображеннями, графічними об’єктами та інше.

Загалом, на занятті було доведено, що  Word – це найпотужніший інструмент для роботи з безліччю форматів файлів  та  великими програмними можливостями.

15 02 19 01

15 02 19 02

15 02 19 03