Новини

Привітання для колеги

16 09 18 01 

Адміністрація, профспілковий комітет,

колектив викладачів, співробітників і студентів коледжу

сердечно вітають

Галину Григорівну Жулінську

з ювілеєм!!!

 

Галина Григорівна працює в коледжі з 1 серпня 1990 року. Вже майже 30 років, педагог за освітою, прививає студентам любов до книги. Вона автор великої кількості сценаріїв різноманітних заходів, співавтор дванадцяти збірників (виховних заходів, презентацій навчальної літератури, виїзних бібліотечних уроків), трьох збірок поезій та інших видань.

Будучи активною учасницею концертів для співробітників, викладачів та гостей коледжу, Галина Григорівна вміло імпровізує на сцені і дивує всіх своїм непересічним талантом.

За свою багаторічну сумлінну професійну діяльність у бібліотечній сфері та активну участь у національно-патріотичному і естетичному вихованні студентів коледжу вона нагороджена багатьма грамотами та подяками. Серед них почесні грамоти міського голови, Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів інтернаціоналістів), Уманської міськрайонної волонтерської організації «Разом», Громадської організації ветеранів міста, Міського благодійного фонду «Союз Чорнобиль», Уманського краєзнавчого музею, відділу культури і туризму Уманської міської ради та ін.

Галина Григорівна – активний дописувач газет «Уманська зоря» та «Коледж-інформ»; умілий організатор, учасник трьох Всеукраїнських та однієї Міжнародної науково-практичних конференцій з бібліотечної справи та бібліотекознавства, має наукові публікації.

Галина Григорівна надійна колега, завжди готова прийти на допомогу, за потреби дасть розумну пораду. За всі чесноти вона є авторитетною особистістю, її шанують не лише в коледжі, а й у нашому місті.

Тож Вітаючи Вас, шановна Галина Григорівна, зі славним ювілеєм,

зичимо Вам міцного здоров’я, добра, поваги від близьких і рідних, миру,

ясного сонця і чистого неба над головою!

Хай боронить вас Бог!