Новини

Яскраві барви Дня святого Валентина

14 лютого увесь світ святкує День всіх закоханих, коли кожен може наважитись відкрити своє серце такому ніжному і трепетному почуттю як кохання, подарувати валентинку (символ Дня Святого Валентина), квіти, іграшку чи зізнання у своїх щирих почутях. Саме цей день окриляє та дарує надію на взаємне і вічне кохання.

Романтична атмосфера напередодні та вдень  Святого Валентина   панувала і в нашому коледжі.

Студентська молодь коледжу не залишилась осторонь традиції дарувати валентинки : усі бажаючі студенти проявили активність і з задоволенням долучилися до акції «Подаруй валентинку!». Протягом кількох днів  у фойє коледжу працювала «Пошта закоханих» куди  студенти кидали свої «валентинки».  Валентинки були різні за кольором, розміром, формою, але найважливіше – це зміст листівки – теплі і щирі слова кохання, які написані в ній. Студенти з задоволенням прийняли участь в акції, адже не кожного дня видається можливість в такий спосіб подарувати позитивні емоції своїм одногрупникам, адміністрації та викладачам виразити почуття любові, поваги.

Не менш захоплюючою була конкурсно-розважальна програма  із визначення ідеальної пари коледжу, яка була  організована та проведена творчою групою студентів коледжу під керівництвом Мушкевич Лесі Василівни та Орловської Анастасії Олександрівни. Ведучі заходу перетворили його на святкове дійство з піснями, танцями, конкурсами, провели його в теплій, романтичній атмосфері. По закінченні свята було визначено ідеальну пару коледжу: Луценко Андрій та Янюк Анастасія. Вітаємо переможців!!!

16 02 19 07

16 02 19 08

16 02 19 09

16 02 19 10