Новини

Свято непереможних

6 грудня в Україні відзначається загальне професійне свято усіх українських військовослужбовців – День Збройних Сил України.

Це свято захисників рідної землі, загартованих в боях із російським агресором, які щодня демонструють стійкість, непереможний характер, відвагу та мужність, доводячи, що немає такої сили, яка може здолати волю до ПЕРЕМОГИ.

Це свято не лише військових, а й усіх свідомих громадян, які вболівають за долю нашої землі і нашого народу.

Тому і наш навчальний заклад просто так не оминув цю дату. З перших днів повномасштабного вторгнення російських окупантів на українську землю трудовий колектив та студентство коледжу активно долучалось до підтримки обороноздатності нашої армії.

Черговий внесок на підтримку ЗСУ колектив та студенти коледжу зробили днями. На потреби Збройних Сил України через волонтерський центр допомоги при ГО «Закон і справедливість» було передано бійцям на передові позиції комплекти термобілизни, плитоноски, тактичні наплічники, захисні маскувальні костюми, патріотичні листівки та інше.

Ми усі віримо у наших захисників та захисниць!

Ми дякуємо кожному, хто стоїть на захисті українських кордонів. Миру та злагоди,  віри та сили, успіхів у повсякденному житті, впевненості у своїх силах, нескінченної енергії, мужності та відваги у військовій службі в ім’я єдиної, суверенної та незалежної України, ШАНОВНІ НАШІ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІ!

05 12 22 02

05 12 22 03

21 11 22 08

05 12 22 04