Новини

Фінансовий геній…

ТРЕНІНГ «ФІНАНСОВИЙ ГЕНІЙ. ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ, ЩОБ НИМ СТАТИ?»

Фінансова грамотність — це ті знання, які необхідні людям у будь-якому віці чи статусі. Здатність швидко вивчати щось нове — це не просто привабливий для більшості роботодавців рядок з резюме, а дуже важлива якість сучасної людини, для розвитку якої треба постійно тренувати мозок. Навчання — це не тільки лекції чи семінари в навчальному закладі, це безперервний процес, який триває протягом усього життя за допомогою книг, різних курсів і тренінгів.

4 листопада викладачі Булах І.І. та Шиманська О.В. організували для студентів коледжу тренінг «Фінансовий геній. Що потрібно знати, щоб ним стати?»

Під час тренінгу студентам було запропоновано елементарні поради щодо фінансової грамотності, а також можливість дізнатися цікаві факти про гроші. Під час заходу викладачі дали відповідь на найбільш поширені фінансові запитання, що турбують сучасне суспільство: 

– Чому щось коштує дорого, а щось – дешево?

– Чому не можна надрукувати багато-багато грошей, щоб їх вистачило всім?

– Від чого залежить курс валют?

– Скільки варто позичати, щоб не мати клопотів? тощо.

Учасникам тренінгу організатори запропонували пройти цікавий тест, скерований на молодь, яка навчається сама та намагається зрозуміти світ фінансів. За допомогою такого завдання студенти мали змогу перевірити себе та дізнатися, чи справді вони багато знають про фінанси.

Крім того, усі присутні ознайомились з основними правилами як тримати гроші під контролем: як рахувати і витрачати, щоб ніколи не йти в мінус, що потрібно знати і вміти, щоб примножувати достаток сім’ї.

По завершенню тренінгу наші студенти отримали цінні практичні поради, за допомогою яких змогли сформулювати для себе відповідь на головне запитання  зустрічі – що потрібно знати, щоб стати фінансовим генієм?!

Сподіваємось, що за допомогою нашого тренінгу перший крок на шляху становлення фінансового генія нашим студентам вже вдалось зробити. Адже визнати наявність у себе фінансового таланту легко! Достатньо лише розбудити його! І отримання незліченних багатств залишиться справою часу!

05 11 19 01

05 11 19 02

05 11 19 03

05 11 19 04

05 11 19 05