Новини

Міжнародна Економічна Олімпіада – 2024

23 січня 2024 року студенти груп Ф29 та Б210 коледжу брали участь в першому Національному етапі Міжнародної Економічної Олімпіади, яка проводиться за ініціативи BENDUKIDZE FREE MARKET CENTER у партнерстві з EFI за сприяння Міністерства освіти і науки України та підтримки Національного Банку України, Київської школи економіки, Студії онлайн освіти EdEra і Української академії лідерства.

Економічна олімпіада (ЕО) – це міжнародне змагання з економічного мислення між школярами старших класів. Вона була заснована Інститутом економічної освіти (INEV) у Чехії у 2016 році задля заповнення прогалини у викладанні економіки та фінансів у середній школі.

Цього року серед 9440 здобувачів освіти з понад 500 закладів загальної середньої, професійної та фахової передвищої освіти України випробували свої сили і студенти економічного відділення нашого закладу освіти під керівництвом Деркач Т.А., Мельник Ю.М., Ільчук М.Я.

Високі результати показали Грицина Софія,  Ковальчук Ольга, Дзюбенко Вікторія, Коваль Альбіна (Ф29) та Слободенюк Сніжана (Б210).

Вітаємо студентів Ільчука Назара (Ф29) та Довгошию Ярослава (Б210), які за результатами змагання пройшли у другий (регіональний) тур Міжнародної Економічної Олімпіади – 2024. Бажаємо їм успіху та сподіваємося, що вони гідно представлять наш  навчальний заклад на наступному етапі ЕО.

12 02 24 03

12 02 24 04

Координатор ЕО в коледжі    Тетяна Деркач.

#EconomicsOlympiad2024,

#EconomicsOlympiadUkraine