Новини

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНА ГРА “ФОРТУНА”

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНА  ГРА  “ФОРТУНА”

З 1 листопада 2019 року в Україні стартував Тиждень фінансів. Традиційно в цей час в різних навчальних закладах, банках, фінансових установах та організаціях країни проводяться різноманітні навчально – просвітницькі заходи, спрямовані на формування у сучасної молоді та всього населення країни фінансової грамотності, здобуття навичок заощадження та управління власними фінансами та багато іншого: звідки беруться гроші, як правильно складати особистий бюджет, що таке заощадження тощо.

Наш навчальний заклад вкотре не залишається осторонь проведення подібних заходів. 1 листопада  викладачі Булах І.І. та Шиманська О.В. провели зі студентами економічного відділення цікаву інтелектуальну фінансово-економічну гру “Фортуна”. Захід мав на меті поглибити та закріпити економічні знання, що студенти отримують під час занять в коледжі, пригадати деякі фінансово-економічні факти, спробувати розв¢язати економічні задачі, познайомитись з цікавими подіями економічного життя. У грі прийняло участь 2 команди: «Фінансові генії» (група Ф-28) та «Акули бізнесу» (група Б-29). На команди чекали захоплюючі вікторини, інтелектуальні тести, цікаві ребуси, загадки, економічні задачі, смішні конкурси, завдання – головоломки. Рішення запропонованих командам завдань допомагали студентам пройти усі важкі етапи і вчасно потрапити на аукціоні її величності Фінансової грамотності. Прибути на аукціон учасники змогли не з порожніми руками, а з еконами (умовними грошима), які їм вдалось чесно заробити, беручи участь у різних конкурсах.

Гра відбулась в невимушеній та дружній атмосфері, команди завзято боролися за перемогу. І ось цікаві та захоплюючі конкурси позаду. Час командам підрахувати свої прибутки. У запеклій боротьбі чесну та таку бажану перемогу здобула команда групи Б-29 «Акули бізнесу». Переможці та активні учасники отримали свої нагороди та призи.

Наостанок командам – учасникам відкритого заходу було запропоновано взяти участь у аукціоні, використавши виграні екони, щоб зробити на них вигідні покупки.

Дякуємо учасникам гри за активну участь, проявлені знання, кмітливість та цілеспрямованість. Вітаємо переможців! Усім студентам бажаємо успіхів у майбутньому на шляху до формування фінансової грамотності!

03 11 19 01

03 11 19 02

03 11 19 03

03 11 19 04

03 11 19 05

03 11 19 06

03 11 19 07

03 11 19 08