Новини

13 вересня – День програміста

13 вересня – День програміста!

День програміста – це професійне свято всіх програмістів нашої країни.

На українському ринку ІТ-фахівці, програмісти користуються високим попитом, ось уже кілька років поспіль утримуючи верхні рядки рейтингів найбільш затребуваних і найбільш високооплачуваних професій. Втім, українські фахівці затребувані не тільки в Україні, але і в Європі.

Професія програміста полягає в тому, щоб знати досконало кілька мов, стандарти програмування, а також  вміти працювати в команді. За  останні роки в нашій країні вона стала дуже популярною і престижною. Можна сказати, що сьогодні програмісти потрібні більшій частині підприємств і організацій, навіть невеликій фірмі важко обійтися без такого фахівця. Саме таких спеціалістів в галузі ІТ-технологій готують на відділенні комп’ютерних систем нашого коледжу.

Відомо, що професія «Програміст» не є звичайною професією, і це більше мистецтво ніж наука, а тому дозвольте з нагоди Вашого професійного свята, шановні студенти та викладачі відділення комп’ютерних  систем, побажати Вам менше вірусів в комп’ютерах і в житті, не заблукати в віртуальному світі.

Нехай Ваша діяльність буде успішною, а Ваші досягнення ведуть до кар’єрного росту та нового технічного прогресу!

Нехай збуваються мрії і всі завдання будуть під силу.

Зі святом!

1 01