Новини

Омріяний диплом

1 лютого в актовій залі коледжу відбулася історична подія – випуск молодших спеціалістів – фахівців з «Обслуговування та ремонту електропобутової техніки» та «Зелене будівництво і садово-паркове господарство».

З  вітальним словом до випускників звернувся директор коледжу Кужель Віталій Володимирович, який зазначив,що  закінчення навчання  для студентів – це поріг нового часу, професійної зрілості і незалежності, а для батьків – хвилювання за подальшу долю своїх дітей і надія на те, що вона складеться щасливо. На шляху до диплома було багато різного –  важливого і корисного. Директор наголосив, що кожен з них займе своє особливе місце в історії коледжу та зробить вагомий внесок у майбутньому.

Наказ про закінчення коледжу та про присвоєння випускникам кваліфікації «Молодший спеціаліст» зачитала Николюк Наталія Петрівна, заступник директора з навчальної роботи.

Кращі студенти були нагороджені подяками та грамотами за активну участь у науковій, громадській,  культурно-масовій  роботі та за досягнення  у спорті.

Нагоду виступити на заході мали можливість і куратори випускних груп, Деркач О.В.   та  Розборська  О.І.

Від імені всіх молодих фахівців зі словами вдячності коледжу виступив  випускник, відмінник навчання, староста групи Кудрявцев І.О. , також зі словами привітань до випускників звернулись батьки та представники студентського самоврядування.

Завершилися урочистості святковим концертом, який організувала творча група коледжу.

02 02 19 01

02 02 19 02

02 02 19 03

02 02 19 05

02 02 19 06

02 02 19 07

02 02 19 09