Новини

Вітаю з випуском

Так вже влаштовано в житті, що хороший час завжди пролітає швидко.

Ось так само швидко і пролетів час вашого навчання в коледжі. Здавалося б, ще недавно, ви ступили на поріг навчального закладу, не знаючи, що на вас чекає. А далі було студентське життя повне радісних вражень і хвилювань, і ось тепер – випуск. Ви – майбутнє нашої країни, люди, від яких залежить, якою стане Україна. Бажаю вам побільше оптимізму, натхнення та наполегливості. Життя не завжди буде приносити вам лише приємні сюрпризи. Але всі перешкоди на вашому життєвому шляху проходьте з гідністю.
Хотілося б відмітити студентів, які досягнули успіхів у навчанні: Дзюба Сергій, Копійка Дмитро, Гуменюк Дмитро, Заплітняк Олександр та Ганюченко Ярослав. Приймали активну участь у громадському житті коледжу та групи: Счастливий Владислав, Ужвенко Данило, Довганюк Дмитро, Шиятий Антон та поєднували навчання із роботою Грущенко Вячеслав, Кузьменко Дмитро, Євтушенко Олексій та Скрипар Василь.

Наш коледж – це ще одна сторінка вашого життя, хтось продовжить навчання, піде працювати у господарстві чи буде призваний до лав ЗСУ, але не забувайте про свою Альма – матір. Тож прийміть вітання із початком нового життя. В добру путь!

З повагою куратор групи М 43 Корж Ю.М.

27 06 20 03