Новини

Випуск у коледжі

31.01.2020 року в коледжі  відбулися урочистості з нагоди закінчення навчання студентами спеціальностей “Садово-паркове господарство”, “Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка”.

Найхвилююча і, водночас, найприємніша мить – отримання дипломів. Церемонія вручення розпочалася за традицією з офіційної частини. На адресу випускників прозвучали вітальні слова директора коледжу Кужеля Віталія Володимировича, який побажав випускникам не зупинятися на досягнутому, розвиватися та постійно навчатися.  Окрім того, вчорашніх студентів нагородили Почесними грамотами за відмінне навчання та активну участь у громадському житті коледжу.

Від випускників всі присутні почули зворушливі, теплі слова, сповнені глибокої поваги та вдячності, адміністрації, викладачам, кураторам. Адже саме ці люди створювали комфортні умови для високопродуктивного навчання та надавали можливість отримати освіту, підтримували та допомагали.

Свято закінчилося, попереду бурхливе життя. Але святкові, піднесені емоції, приємні спогади про навчання залишаться у випускників на все подальше життя.

Вітаємо вас, дорогі випускники! Бажаємо упевненості в собі, непохитно вірити у свій успіх, у свою велику мету, у свою долю!

02 02 20 01

02 02 20 02

02 02 20 03

02 02 20 04

02 02 20 05