Новини

Шановна студентська спільното!

Шановна студентська спільното!

Нині ми з вами живемо у непростий час, коли від зваженого і раціонального рішення залежить не лише наше життя і здоров’я, а й близьких для нас людей і оточуючих. Пандемія небезпечного вірусу Covid-19 на жаль не збавляє обертів, щоденна кількість хворих стабільно висока. Єдиною можливістю зупинити її та вберегти себе є вакцинація. Тому, закликаємо вас долучитися до когорти свідомого та прогресивного людства й отримати необхідне щеплення!

Наразі понад 80% працівників коледжу є вакцинованими. Ми підготувалися, щоб зустріч з викладачем відбувалася в аудиторії – в офлайн режимі.  

Та чи готові до вакцинування і ви – наші студенти?! Саме студентство  складає найбільшу частину освітнього контенту. Подальше навчання в офлайн режимі можливе виключно за умови такої ж активності у вакцинуванні  серед студентства.

На сьогодні вакцинація – це не лише безпека вашого здоров’я, а й, як бачимо, і звичні можливості навчання, спілкування, дозвілля! Тому ми просимо з розумінням та відповідальністю поставитись до питання вакцинації.

З повагою директор та голова студентської ради коледжу