Новини

Пані економіка

У жовтневі дні традиційно економісти всіх країн збираються на симпозіуми, з’їзди, збирають круглі столи, де йдуть жваві дискусії про економічну стратегію своїх країн. Обговорюються такі важливі питання, як взаємодія в роботі митних служб, інвестиційні ризики в тій чи іншій країні, а також приватні питання.

Економіст – це людина, яка знає про гроші більше, ніж той, у кого вони є.   

12 жовтня відзначають Всесвітній день економіста –  день, коли видатним представникам професії вручається премія за рішенням Нобелівського комітету. Цей день має свої традиції святкування.    

 Ми теж, нашим дружним економічним колективом коледжу, вирішили долучитись до святкування і провести інтелектуально-розважальний конкурс знавців економіки «Пані Економіка», щоб обрати ту єдину дівчину, яка буде символом досконалості в економічних знаннях, розуму, інтелекту та кмітливості на третьому курсі економічного відділення.   

 Аудиторія заповнена молодими й позитивними людьми. Їхній запальний настрій заряджає енергією.  Весело та цікаво було спостерігати за учасницями, адже вони себе показували з усіх сторін: відповідали на запитання, будували слова з літер, відгадували відомі торгові марки по їх рекламних слоганах, демонстрували знання ринкових цін товарів першої необхідності, відгадували товар по його опису та цікавим фактам тощо. Більшість завдань такі, що їх беруть логікою, кмітливістю, здогадкою. Усе – суміш суперництва, хвилювання, розчарування, гордості й адреналіну.  Кожен отримав позитивні емоції та приємні враження.  

Інтрига трималась до самого кінця конкурсу.

Та перемагають все ж знання! Радісними оплесками привітали переможницю – нашу «Пані Економіку» – студентку групи Б39 Зозулю Юлію. Вітаємо!

Серед кращих учасниць хочеться відмітити також студентку групи Б39 Манасян Емму та студентку групи Ф38 Губерну Богдану.  Інтелектуально-розважальні конкурси –  це, насамперед, драйв, розрядка і зарядка для мозку одночасно.

І пам’ятаймо: «Бути розумним – модно!» Бажаємо вам, грамотно рахуючи чужі гроші, примножувати свій капітал!

14 10 18 16

14 10 18 17