Новини

Подвигу народу -жити у віках!

Подвигу народу – жити у віках!

Ось вже сімдесят четверта весна вітає всіх тих, хто пережив війну, вітає вона й тих, хто знає про ті події не лише з книг, фільмів чи з розповідей старшого покоління. Вітає і вкотре нагадує про страхіття війни й наказує берегти мир.
З метою гідного вшанування подвигу українського народу, його визначного внеску у перемогу над нацизмом у Другій світовій війні, висловлення поваги усім борцям за незалежність, увічнення пам’яті про загиблих воїнів та жертв війни до Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги викладачем суспільних дисциплін Коржем Ю.М. для студентів І курсу було проведено лекційно-тематичне заняття «Подвигу народу-жити у віках».
Під час проведення заняття було висвітлено питання про велику роль українців у Другій світовій війні через долі та звитяги чоловіків і жінок – уродженців різних куточків України, які воювали у регулярних військах або були партизанами, служили у допоміжних формуваннях чи на передовій, пройшли всю війну, героїчно загинули в боротьбі.
Присутні із захопленням слухали підготовлений викладачем матеріал, а на завершення вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

08 05 19 01

08 05 19 02