Новини

З ювілеєм!

13 липня 2018 року виповнюється 60 років від дня народження заступника директора з виховної роботи коледжу Бенескула Петра Леонідовича

beneskyl   

Вельмишановний Петро Леонідович!
Прийміть щиросердні, сповнені людської шани і поваги привітання з нагоди Вашого ювілею!
Ми пишаємося тим, що нам випала можливість працювати з Вами і досягати разом професійних висот. Ваш професіоналізм, багаторічна послідовна та наполеглива праця принесли радість і віру у себе багатьом людям. Ваші знання, талант організатора, невичерпна енергія, прагнення досягти досконалості у всьому, надвисоке почуття відповідальності, є прикладом для виховання молодого покоління. Ваш багатий досвід, принциповість та активна життєва позиція викликають захоплення і глибоку повагу.
Шануємо і поважаємо Вас як скромну, інтелігентну людину, талановитого педагога, вмілого організатора. Нехай доля шле Вам добро і щастя, міцне здоров’я та достаток, а віра, надія та любов будуть вірними супутниками на Вашому життєвому шляху. Нехай тепло і затишок родинної оселі надійно захищають Вас від негараздів, а в майбутньому на Вас чекає ще багато наповнених корисними справами і земними радощами років.
Бажаємо Вам нових здобутків, незгасної енергії та невтомності в повсякденній відповідальній діяльності. Ваша творча енергія і життєлюбність, організаторський талант, відданість справі і високий професіоналізм хай і надалі плідно слугують Вашим цілям.
Міцного здоров’я, щастя, добра, миру і благополуччя, хай здійсняться всі задуми та сподівання!
 
З повагою колектив коледжу