Новини

З Днем комп’ютерника

Дата 14-го лютого на території пострадянських країн  неофіційно закріпилася, як професійне свято комп’ютерників. Зі словом «комп’ютерник» зв’язуються досить широкі уявлення. Зараз це не тільки розробники і аналітики комп’ютерних систем, програмісти і оператори різних комп’ютерних пристроїв. Це і інженери з автоматизованих систем керування, інженери з супроводу баз даних, адміністратори серверів і багато інших, чиї професійні обов’язки пов’язані з досконалим знанням комп’ютерної техніки і умінням вирішувати різноманітні завдання, де без її застосування просто не обійтися.

Щоденно, навіть у побутових умовах, ми користуємось предметами, які виникли в результаті творчого пошуку й наполегливої праці фахівців із програмування. Їх руками створено багато чого у сучасному світі, без чого вже просто не обійтись: починаючи від пульту дистанційного керування, скажімо, до телевізора, й завершуючи промисловими верстатами із програмним управлінням. А витоки такої цікавої професії, як програміст, ідуть із відділення комп’ютерних систем нашого коледжу.

З нагоди Дня комп’ютерника завідувачем відділення комп’ютерних систем Денисюком В.В. та викладачем Цяпутою Н.О. була проведена інтелектуальна гра «Інформатичний марафон» серед студентів третього курсу. Під час гри студенти аналізували і систематизували інформацію, удосконалюючи навички самостійної роботи. Вони вчилися працювати в колективі, проявляли активність і колективізм в прийнятті спільних рішень. Учасники з задоволенням змагалися у різноманітних конкурсах, демонструючи кмітливість, винахідливість, творчість. В результаті перемогла – дружба. Адже, програмісти – це велика  дружна родина ІТ.

Тож, вітаємо всіх причетних до роботи в галузі ІТ з професійним  святом!!!

16 02 19 11

16 02 19 12

16 02 19 13

16 02 19 14

16 02 19 15