Новини

З ювілеєм!!!

ВІТАЄМО  З  ЮВІЛЕЄМ!

kolisnuk

 07 березня свій ювілейний день народження святкує

МИХАЙЛО ВАСИЛЬОВИЧ КОЛІСНИК

Нехай накопичений життєвий досвід і мудрість допоможе Вам досягти нових висот!!!  

Нехай збудуться Ваші найпотаємніші бажання, збережеться все хороше, що є у Вашому житті і примножаться миті радості, любові та оптимізму.

Бажаємо, щоб Удача, Успіх та Натхнення були вірними супутниками у всіх Ваших починаннях, а здоров’я і благополуччя – у щоденному житті!!!

 cvitu 2cvitu 2cvitu 2

Колісник Михайло Васильович – 1954 року народження, українець, освіта вища.  В 1980 р. закінчив факультет механізації сільського господарства Української сільськогосподарської академії за спеціальністю «Сільське господарство» та отримав кваліфікацію інженер-викладач сільськогосподарських дисциплін. Загальний трудовий стаж – 53 роки, педагогічний стаж – 44 роки. Викладач навчальних дисциплін «Технічний сервіс в АПК» і «Ремонт  машин і обладнання», спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, викладач-методист. 11 листопада 1980 року згідно наказу № 189 директора Уманського технікума механізації сільського господарства був призначений на посаду викладача спеціальних дисциплін згідно заяви та направлення Української сільськогосподарської академії. З 1 вересня 2000 року по 1 вересня 2003 року працював на посаді заступника директора з практичного навчання.

Успішно займається методичною та науковою роботою. Автор навчального посібника «Технічний сервіс в агропромисловому комплексі» (К., «Аграрна освіта», 2013, 404 с., тираж 1000 екз.), методичних рекомендацій «Ремонт сільськогосподарської техніки» (2003 р.), програм з навчальних дисциплін «Технічний сервіс в АПК» (2017 р.), «Ремонт машин і обладнання» (2017 р.), робочих зошитів, навчальних відеофільмів, кодопосібників, мультимедійних презентацій. Михайло Васильович ефективно працює над створенням і удосконаленням матеріально-технічної бази навчальної лабораторії «Ремонт машин і обладнання» і «Технічний сервіс в агропромисловому комплексі».

     Постійний учасник професійного конкурсу «Педагогічні інновації».  За створення сучасного електронного навчально-методичного комплексу з дисципліни «Технічний сервіс в агропромисловому комплексі» Михайло Васильович став переможцем, отримав головну нагороду – статуетку «Педагогічний ОСКАР – 2021» і диплом переможця в номінації «Інновації у створенні сучасних методик, форм, прийомів викладання, навчально-методичного забезпечення, національного і професійного виховання студентської молоді в умовах викликів сьогодення».

За багаторічну сумлінну працю по вдосконаленню навчально-методичного забезпечення при підготовці студентської молоді М.В.Колісник нагороджений трудовими відзнаками Міністерства аграрної політики та продовольства України «Знак пошани», «Відмінник аграрної освіти і науки України», медаллю «За відданість справі», почесним знаком Державної установи «Науково-методичний центр інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності вищих навчальних закладів «Агроосвіта» «За впровадження інновацій в освіті», Почесними грамотами Уманського міського голови, ДУ «НМЦ «Агроосвіта», ректора університету, директора коледжу.